Tervetuloa, rakkaat osakuntalaiset ja kiltalaiset, VSO:n ja MTK:n yhteiseen varjovuosijuhlaan!

Varsinaisia osakunnan 115. vuosijuhlia päästään (toivottavasti) juhlimaan vasta kesällä 31.7.2021, joten kutsumme kaikki osakuntalaiset, niin entiset kuin nykyiset, muistelemaan menneitä vuosijuhlia kanssamme etätapahtumaan lauantaina 27.3.2021. Illan kuluksi on alustavasti kaavailtu seuraavaa:

… – 18.00 Vapaaehtoinen etkoilu kokkailun parissa

18.00 Alkusanat ja illan korkkaaminen

18.10 – 21.00 Ruokailu ja menneiden vuosijuhlien muistelu sekä mahdollinen yllätysohjelma

Jaamme osallistujille ennakkoon valmiin menuehdotuksen resepteineen, jotta jokainen voi loihtia itselleen maittavan kolmen ruokalajin illallisen vuosijuhlahengessä. Tietysti kokkailun sijaan ruuan voi aina tilata valmiina vaikkapa Heseltä.

Illan pääohjelman muodostavat vapaa jutustelu ja menneiden vuosijuhlien parhaiden palojen muistelu. Pyydämmekin kaikkia kiltalaisia ja osakuntalaisia kaivelemaan muistinsa ja muistikorttiensa syövereitä ja jakamaan sekä klassikkotarinat ja -kuvat että unohtuneet helmet kanssamme!

Muisteluun voi osallistua kahdella tavalla.

1. Voit lähettää ennakkoon parhaat ja/tai pahimmat vuosijuhlakuvasi ja niihin liittyvät tarinat sähköisessä muodossa kuraattorille osoitteeseen vso.kuraattori@gmail.com. Voit jakaa muistoja niin vuosijuhlasiivouksesta, parhaista juhlapuheista, tunnelmallisimmista hetkistä jatkoilla ja hauskimmista kommelluksista silliksellä.

Koostamme näistä kuvista ja muistoista kokonaisuuden tapahtumassa esitettäväksi. Voit kertoa viestissäsi, jos haluat jakaa muistosi anonyymisti. Lähetäthän kuvat ja tarinat maanantaihin 22.3. mennessä.

2. Voit myös kertoa vuosijuhlatarinasi itse pyytämällä puheenvuoroa illan aikana. Ilta etenee kronologisessa järjestyksessä siten, että aloitamme vuosijuhlaviikon ja vuosijuhlakokouksen muistoilla, jatkamme itse vuosijuhlaan ja jatkojen kautta sillikselle.

MITÄ: Varjovuosijuhla

MIKSI: Koska seuraaviin vuosijuhliin on vielä aikaa ja monilla meistä on varmasti paljon ikimuistoisia vuosijuhlakokemuksia jaettavaksi. Jos omia muistoja ei vielä ole, tule mukaan kuulemaan, miksi vuosijuhlia jaksaa odottaa vaikka useamman vuoden!

MILLOIN: Lauantaina 27.3.2021 Zoom-ohjelman välityksellä, linkki ja lisätiedot lähetetään myöhemmin

PUKUKOODI: Pukeutua saa juuri niin juhlavasti kuin haluaa ja merkkejäkin voi halutessaan ulkoiluttaa

OHJELMA: Vuosijuhlamuistelu ja mahdollinen yllätysohjelma

MENU: Reseptit kolmen ruokalajin valinnaiseen, itse kokattavaan illalliseen lähetetään myöhemmin

ILMOITTAUTUMINEN: Lähetä ilmoittautumisesi ja vuosijuhlakuvasi ennakkoon osoitteeseen vso.kuraattori@gmail.com. Voit liittää mukaan myös tarinoita ja muistoja vuosijuhlista, ellet halua kertoa näitä itse illan aikana.

HINTA: Osallistuminen ei kustanna mitään, mutta ruuat ja juomat tulee hankkia itse.

Tervetuloa juhlistamaan menneitä vuosijuhlia ja odottamaan seuraavia kanssamme!

Terveisin,

VSO:n kuraattori Aino Salonen ja MTK:n ohjelmatoimikunnan Pihla Suomela ja Ilona Niittynen