Rakkaat osakuntalaiset!

Suursitsit palaavat viiden vuoden tauon jälkeen! Lauantaina 28.8. päästään sitsaamaan Senaatintorilla ihan koko yliopiston (noh, melkein) kanssa! Aiemmin mukana olleet voivat kertoa, että siinä sitä on elämystä.

Osakunnalla on rajallisesti paikkoja Suursitseille, joten mukaan pääsee vain ilmoittautumalla. Mukaan on mahdollista ilmoittaa yksi (1) avec, jonka on kuitenkin ilmoittauduttava erikseen. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos koronaan liittyvistä syistä joudut perumaan osallistumisesi, nämä tietysti korvataan. Muissa peruuttamistapauksissa lippu koitetaan saada käytettyä jonkun muun nimissä, ja maksulta välttyminen riippuu siinä onnistumisessa.

Hintaan sisältyy kestimestarien tarjoilema ruoka ja klubimestarien tarjoilemaa suun kostuketta. Suurempaan janoon kannattaa kuitenkin ottaa oma pullo mukaan. Osallistuminen kustantaa fukseille 10 €, civiksille 15 € ja senioreille sekä osakuntalaisten ei-osakuntalaisille aveceille 20 €.

Päälle osakunta suosittelee seuraavaa: ylioppilaslakki, värit sekä kesäisen juhlava, mutta sään mukainen, pukeutuminen (normaalisti värien kanssa käytetään vähintään smart casual/arkipukua, mutta tapahtuman kesäisyys vapauttaa halutessaan käyttämästä esim. pikkutakkia; esimerkiksi kauluksellinen paita olisi ok).

Ilmoittautumisen deadline on sunnuntai 22.8.

Ilmoittaudu sitseille tästä!

Huom!
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirrymme yhtenä joukkona osakunnalta Senaatintorille. Yhteislähtö tapahtuu klo 15–17 välisenä aikana, mistä saamme infoa suursitsien järjestäjien suunnalta lähempänä. Aikataulusta tiedotusta myöhemmin Quartersjengissä.

MITÄ?
Suursitsit Senaatintorilla (https://www.facebook.com/events/5546266002113897)

MILLOIN?
La 28.8. klo 17:00–22:00 (yhteislähtö VSO:lta joskus 15:00 –>)

PÄÄLLEPANTAVAA
Yo-lakki, värit, kesäisen juhlava säänmukainen pukeutuminen

MITÄ MUUTA MUKAAN?
Laulukirja, omat pullot jos tarpeen

Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)