Tervetuloa Varsinaissuomalaisen osakunnan rapujuhliin!

Rap-rap-rapujuhlat tulevat taas ja tänä vuonna niitä vietetään hybridisitseinä osakuntalaisten kodeissa! Toteutus on siis hyvin samankaltainen kuin viime marraskuiset koronakaamossitsit. Ajatuksena on plassata ilmoittautuneet kuuden hengen seurueisiin vapaaehtoisten osakuntajärjestäjien luo. Nämä pöytäseurueet ovat sitten yhteydessä toisiinsa etänä, mikä mahdollistaa rennon illanvieton oman porukan kesken unohtamatta yhteisiä ohjelmanumeroita laulujen kera.

Jos ajatus osakuntalaisten kutsumisesta kotiisi innostaa, ilmoittaudu rohkeasti järjestäjäksi! Vaikkei opiskelijakämpästäsi löytyisikään ihan kuutta tuolia tai muuten täydellisiä sitsipuitteita, sitsata voi vaikka sohvapöydän ympärillä. Ja järjestäjäthän sitsaavat myös ilmaiseksi kuten alta voinet huomata!

Sitsit pidetään perjantaina 17.9. aloittaen ne kokkareilla ja valmisteluilla klo 17:00. Tässä yhteydessä ruoka saatetaan kestimestarien tekemien ruokakassien pohjalta tarjoiluvalmiuteen ja laitetaan etäyhteys valmiiksi. Alkuruokaosuus alkaa klo 18:00 ja sitsit päättyvät klo 22:00 mennessä. Mikäli et ennätä ihan ennen alkuruokaa paikalle, ei sen tarvitse kuitenkaan estää osallistumistasi, kunhan infoat siitä vain oman pöytäseurueesi järjestäjää.

Sitsit ovat ilmaiset vuoden 2021 fukseille ja kunkin pöytäseurueen järjestäjälle. Aiemmin aloittaneet fuksit pääsevät sitsaamaan 5 € hintaan, kun taas hinta on civiksille 10 € ja senioreille / kannatushintana 15 €. Mikäli kuitenkin liitytte mukaan esim. maakunnasta käsin ja ette osallistu kestimestarien tarjoilemaan menuun, ei sitseistä tarvitse myöskään maksaa.

Lisätiedot pöytäseurasta, lokaatiosta, ruokakassien hausta, maksusta jne. lähetetään ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ilmoittautumisaika päättyy jo torstaina 9.9., koska ravut tulee tilata viikkoa etukäteen.

Ilmoittaudu sitseille tästä!

MITÄ?
Rapujuhlat hybridisitseinä

MISSÄ?
Jonkun osakuntalaisen kotona

MILLOIN?
Perjantaina 17.9. kello 17.00–22.00

JUOMAPUOLI
OPM / sopiminen oman seurueen kesken

PUKUKOODI
Tumma puku, osakuntanauha ja akateemiset ansiomerkit

Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)