Tervetuloa juhlistamaan itsenäisyyspäivää osakunnalle 6.12.2021!

Itsenäisyyspäivä osakunnalla starttaa päiväjuhlan merkeissä klo 12:00 Uudella ylioppilastalolla 4. kerroksen juhlasalissa (kaksi kerrosta osakuntatilojemme alapuolella). Luvassa on mm. kerhomme VaLa:n laulu- ja musiikkiesitys, puheita sekä tietysti nauhojen ja kuppien jakoa.

Päiväjuhlaan ja kahvituksiin ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Päiväjuhlan pukukoodina on tumma puku ja osakuntanauha.

Huom!
Jos olet fuksi ja tulet hakemaan osakuntanauhaa, saavu osakunnalle kuitenkin jo tuntia aikaisemmin eli klo 11:00 fuksitentin tekemistä varten. Fuksitentin tekeminen on edellytys nauhan myöntämiselle.

Ilmodeadline päiväjuhlaan on keskiviikko 1.12.

Päiväjuhlan jälkeen on luvassa kakkukahvitukset osakunnalla ja myöhemmin noin klo 16 lähtö itsenäisyyspäivän juhlakulkueeseen. Kulkueeseen osallistuvien kannattaa pukea lämpimästi päälle. Kulkueen jälkeen palaamme osakunnalle noin klo 18, jonka jälkeen on ennakkoon ilmoittautuneille luvassa illallistamista yhdessä Savolaisen osakunnan kanssa.

SavOn ja VSO:n itsenäisyyspäivän iltajuhla

Osakunnat järjestävät yhteisen Linnan juhlien kisakatsomon ja iltajuhlan Vinnillä 6.12.2021 heti opiskelijoiden soihtukulkueen jälkeen.

Paikalle Uudelle ylioppilastalolle voi saapua omaan tahtiin heti ylioppilaiden soihtukulkueen päätyttyä noin kello kuuden jälkeen. Salissa on pitopalvelun seisova pöytä ja katsomo Linnan juhlien lähetyksen seuraamista varten. Myöhemmin illalla salin lattia raivataan tyhjäksi tanssiaisten tieltä.

Osallistuminen kustantaa 15 € ja vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset 25.11. mennessä. Pukukoodina on arkipuku.

Osallistumisen voi maksaa paikan päällä tai tilisiirtona myöhemmin sähköpostissa saapuvilla maksuohjeilla.

Illallistamiseen ilmoittaudutaan tällä lomakkeella to 25.11. mennessä.

Terveisin
Marianna & Sofia (tsihit)