VSO:n neljä yksiötä Kalliossa ja Kruununhaan ja Kallion solukämpät sijaitsevat hyvillä sijainneilla Helsingin kantakaupungissa. Asunnot on merkitty karttaan punaisella, osakunta ja Helsingin yliopiston keskustakampus sinisellä.

Kaikki yksiöt ja soluhuoneet ovat n. 20 neliömetrin kokoisia ja selvästi markkinahintoja edullisempia. Asuntojen vapautumiskalenterista voit katsoa milloin nykyisten vuokralaisten vuokrakausi on päättymässä. Asunnot voivat toki vapautua myös tätä aiemmin, jos nykyinen vuokralainen päättää muuttaa pois. Ensimmäistä kahden vuoden kautta asuvien on mahdollista hakea kahta vuoden mittaista lisäkautta. Seuraa siis sähköpostilistaamme ja pysy siis kuulolla vapautuvista asunnoista!


Kruununhaan kaksio

Asuntoon on tehty 2000-luvun alussa täydellinen putkisto, keittiö- ja pintaremontti. Huoneisiin on erilliset sisäänkäynnit eteisestä ja keittiö on niiden välissä. Asunto on loistavalla sijainnilla aivan yliopiston keskustakampuksen vieressä ja kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Ikkunat rauhalliselle sisäpihalle.

Kulmakatu 7 A 2, pienempi huone

Vuokra: 480 € sisältäen veden, lämmityksen ja sähkön
Koko: 15 m² oma huone + 20 m² yhteisiä

Kulmakatu 7 A 2, isompi huone

Vuokra: 500 € sisältäen veden, lämmityksen ja sähkön
Koko: 20 m² oma huone + 20 m² yhteisiä


Harjukadun kaksio

Asuntoon on tehty vuonna 2014 täydellinen putki- ja kylpyhuoneremontti. Asunnon keittiössä on tiskikone ja sinne mahtuu ruokapöytä sekä muutama tuoli. Soluhuoneisiin on erilliset (lukolliset) sisäänkäynnit eteisestä. Sijainti on äärettömän keskeinen: kaikki laitteet kulkevat Sörnäisten kautta, matkaa tähän superkeskukseen on vain pari korttelia. Lisäksi lähistöltä löytyvät kaupat, Alko, apteekit, joogashopit, antikat, baarit, kulttuurilaitokset, Linnanmäki, kaikki.

Harjukatu 5 B 25, pienempi huone

Vuokra: 480 € sisältäen veden, lämmityksen ja sähkön
Koko: 9 m² oma huone + 19 m² yhteisiä

Harjukatu 5 B 25, isompi huone

Vuokra: 500 € sisältäen veden, lämmityksen ja sähkön
Koko: 14 m² oma huone (ja pieni parveke) + 19 m² yhteisiä


Siltasaarenkadun yksiöt

Siltasaarenkadulla osakunnalla on yhteensä kaksi asuntoa samassa taloyhtiössä. Taloyhtiö sijaitsee aivan Hakaniemen torin tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien risteyksessä: läheltä menevät niin metro, raitiovaunut kuin bussitkin. Lisäksi Kallion kaupat, ravintolat ja baarit ovat lähellä eikä keskustaankaan ole kuin kävelymatka.

Molempiin Siltasaarenkadun asuntoihimme on tulossa kylpyhuoneremontti arviolta vuonna 2022.

Siltasaarenkatu 15 B 43

Vuokra: 500 € sisältäen veden, lämmityksen ja taloyhtiön pesutuvan käytön. Asukas maksaa sähkön itse.
Koko: 23 m²

Eteiskäytävän, asuinhuoneen, WC/suihkun ja keittiösyvennyksen sisältävän asunnon pintamateriaalit on remontoitu vuonna 2000. Ikkunanäkymä antaa länteen Kolmannelle linjalle. Keittiösyvennys on varusteltu jääkaappi-pakastin-yhdistelmällä, keittoliesi-uunilla, sekä astiakaapilla ja tiskialtaalla.

Siltasaarenkatu 15 B 54

Vuokra: 500 € sisältäen veden, lämmityksen ja taloyhtiön pesutuvan käytön. Asukas maksaa sähkön itse.
Koko: 21 m²

Asunto on yksiö, jossa wc ja suihku ovat toisistaan erillään. Huoneeseen mahtuu kaikki olennainen. Lisäksi ullakolla ja kellarissa on säilytystilaa.


Muut yksiöt

Hämeentie 12 D 78

Vuokra: 500 €, vuokra sisältää veden ja lämmityksen. Asukas maksaa sähkön itse.
Koko: 19,5 m²

Kompakti yksiö, jossa on vain 19,5 neliötä, mutta tilaratkaisu toimii hyvin. Asunnossa on pieni valkoiseksi kaakeloitu kylpyhuone, jossa on myös pesukone. Eteisessä on hyvin tilaa ja kaappeja. Korkeassa huoneessa on puulattia ja iso ikkuna sisäpihalle.

Huoneen yhdessä nurkassa on pieni keittiö, jossa uunin ja jääkaapin lisäksi myös mikroaaltouuni. Huoneessa on myös hyvin kaappeja. Asunnossa on siis kokoonsa nähden todella hyvin säilytystilaa. Ja myös pieni kellarikomero löytyy!

Asunto sijaitsee keskeisellä paikalla, Kolmannen ja Neljännen linjan välissä Hämeentiellä eli siis melkein Hakaniemessä. Kuitenkin sisäpihan asuntona se on todella rauhallinen, liikenne ei kuulu asuntoon lainkaan.

Helsinginkatu 13 F 168

Vuokra: 500 € sisältäen veden, lämmityksen ja taloyhtiön pesutuvan käytön. Asukas maksaa sähkön itse.
Koko: 21,5 m²

Yksiö on remontoitu vuonna 2017 lähes kauttaaltaan: Kylpyhuone ja keittiö on uusittu ja seinät sekä katot maalattu. Vain lattian muovimatto on aiempaa perua. Asunto sijaitsee talon neljännessä kerroksessa, mutta rapussa ei ole hissiä. Ikkuna on rauhalliselle Helsinginkujalle päin, huone on korkea ja ikkunalauta leveä. Kylpyhuone on kalliolaisittain varsin suuri, mutta paikkaa pesukoneelle ei ole. Sijainti on loistava: Sörnäisten Kurviin ja metrolle on vain 500 metrin kävelymatka ja lisäksi ratikat 1, 8 ja 9 kulkevat vielä lähempää.